Schwarzkopf Professional
 • Стилна коса: тук е мястото на звездите

  Не се отчайвайте! Дори и звездите и старлетките имат лоши дни за косата си от време на време. Вместо да подсилим увереността си, нека да се насладим и разгледаме бляскавите прически на звездите. Това трябва да активира нашите „аз също” гени. В крайна сметка не можем да се удържим да не прошепнем на нашите коафьори: „Като Гуинет, моля”.

  Към прическите на звездите
 • Модни тенденции в прическите

  Година след година, в продължение на много години вече, заедно с представянето на новата мода, се демонстрират и новите тенденции в прическите. Нашето намерение е да ви представим новите интерпретации на русото и да ви запознаем с късите подстрижки, които са точно за вас. Да, можете да имате обемна коса без да си спечелите титлата „Мадам" и да се наслаждавате на романтиката във вас, защото романтичната визия никога няма да умре.

  Към тенденциите в прическите
 • Небрежни: мъжките прически

  Естествени къдрици, строги прически с гел, прически, като че ли току-що сте станали от леглото или късо подстригани: няма задължителни правила за мъжките прически този сезон. Ние ще покажем актуалните модели от модните подиуми и червените килими по света – и ще добавим нашите подходящи съвети за оформяне на мъжката коса.

  Към мъжките прически
 • Най-модерните стрийт визии

  Тенденциите не се разждат в главите на футуролозите, а на улицата. Това определено важи за модата в прическите. След като се огледахме в метрополии като Хамбург, Берлин и Ню Йорк, искаме да споделим с вас какво видяхме и да ви покажем най-добрите градски стилове от улицата.

  Към прически от улицата