Schwarzkopf Professional
Стилизиране

„Конски опашки“ с екстравагантен стил

Търсите ли си нова прическа, която да бъде практична, но не и скучна и също така да позволява повече креативност? Вижте нашия каталог с „конски опашки“ и преценете дали бихте опитали някои от новите стилове:

 • Събирането на дълга коса в „конска опашка“ бързо внася ред във вашата коса и я пази да не ви пречи докато работите, сте заети с нещо важно или практикувате любимия си спорт. Освен че са практични, „конските опашки“ са също така стилни. Звезди като Гуинет Полтроу и множество модели в модни ревюта по целия свят със сигурност отдават своите почитания към винаги популярната опашка.

 • Елате и се присъединете към „Конска опашка“ Екстраваганза

  „Конските опашки“ не са само последен шанс за спасение в лошите дни за вашата коса, но също така представляват истинска класика с безброй възможности за стилизиране. Съществува прическа тип „конска опашка“ за всеки случай от бизнес срещи, през работа, пазаруване и партита, до големи събития като сватбите.  Множеството разновидности на стиловете „конски опашки“ са толкова лесни за приготвяне, колкото и атрактивни.  Не е случайно, че жените навсякъде се възползват от „конските опашки“ дори и когато в някои случаи косите им не достигат дължина до раменете, желаната дължина за любимата прическа.

 • Кой е вашият любим стил на „конската опашка“?

  Стилизирането на опашките кара различните индивидуалности сред жените, мъжете и стилистите да изпъкват. „Конските опашки“ могат да бъдат високо горе или ниско при шията. Те се носят издърпани назад или настрани през рамо, отиват си с украшения за коса и носят изненада със сатенени ленти, пера или кожени ластици. „Конските опашки“ подхождат на път в средата или встрани и еднакво добре карат бляскавата гладка коса, вълните и къдриците да изпъкват. След това съществуват много начини за сплитане, увиване и увъртане на опашката. Разбира се, колкото е по-дълга една опашка, толкова повече начини за стилизиране съществуват.

  Все още ли не сте убедени или пък винаги сте харесвали креативните и често дръзки опашки? Не пропускайте да посетите нашата галерия с „конски опашки“ по-долу. Може да се вдъхновите и да опитате нов вид опашка.

  Във видеото Армин Морбах, главен стилист на Шварцкопф, демонстрира как изтънената коса може да бъде приведена в удивителна „конска опашка“.

 • Видео: Армин Морбах стилизира „конска опашка“

 • Галерия: Прически тип „конска опашка“ и съвети за стилизиране

  Der Pferdeschwanz JSong Way

  © Getty Images  

  Увита „конска опашка“

  От двете страни кичури от косата на модела Джей Сонг Уей са увити от външните части на косата към ниската част на шията. След това и двата кичура са обединени в „конска опашка“. Широк кичур от косата се увива около ластика, за да го прикрие.

  Der Pferdeschwanz Herve Leger by Max Azria

  © Getty Images  

  Елегантна тройна „конска опашка“

  Три „конски опашки“ се сливат в една. Хърв Леджър създава тази опашка за Макс Арзия. Три големи кичура коса се събират в задната част на главата, единият е високо горе, близо до короната на главата, следващият на около половината разстояние между първия кичур и шията и най-ниският – при шията. Трите опашки се сливат в една. Първо, най-високата опашка се слива със средната, след което и двете се сливат с третата при шията.
  Der Pferdeschwanz Valentino

  © GoRunway.com  

  Ниска „конска опашка“

  Валентино изработва „конски опашки“, създаващи нежно и невинно усещане. Косата се събира ниско отзад на височината на раменете и се връзка с декоративна връзка за коса.

  Der Pferdeschwanz Rachel Nichols

  © Getty Images  

  „Kонска опашка“ в два цвята

  Косата на Рейчъл Никол е пригладена назад в аскетичен, секси стил. Косата е събрана във висока традиционна „конска опашка“. Цветът на косата при корените е по-тъмен отколкото в краищата, придавайки модерен вид на опашката.

     

  „Конска опашка“ с път в средата

  Моделът Роузи Хънтингтън-Уайтли носи тази гладка версия на „конската опашка“ на церемонията по връчването на наградите Оскар за 2012г. По-светлите ивици в косата й представляват чудесен детайл.

  Der Pferdeschwanz Emanuel Ungaro

  © GoRunway.com  

  Гладка „конска опашка“ с кожена връзка

  Гелът придава гладкост, блясък и предизвикателност на този стил на изработка на „конската опашка“ от Емануел Унгаро. Опашката е високо в горната част на главата и е събрана и увита многократно, използвайки кожен ластик.

  Der Pferdeschwanz Jessica Bueno

  © Getty Images  

  Традиционна вълниста „конска опашка“ с бретон

  Джесика Буено представя по перфектен начин вида на щастието. Тук тя позира с булчинска рокля на La Sposa. Нейната вълниста коса е събрана в традиционна „конска опашка“ с плътен прав бретон, който допълва стила.

  Der Pferdeschwanz Camille Belle

  © Getty Images  

  Небрежна „конска опашка“

  Актрисата Камила Бел демонстрира как разрошената „конска опашка“ може да добави безгрижие към официалните тоалети. Просто съберете косата си в опашка. След това използвайте пръстите си, за да разхлабите събраната част, започвайки от корените на косата. Издърпайте тънки кичури коса от двете страни на главата и им позволете свободно да висят над лицето ви.
  Der Pferdeschwanz Dries van Noten

  © GoRunway.com  

  „Конска опашка“ с кръгла метална тока

  Косата трябва да е леко разрошена за направата на този стил с „конска опашка“. Използвайте пръстите си, за да разхлабите събраната коса още повече. Кръглата метална тока е очарователен аксесоар за опашки.