Schwarzkopf Professional
Стилизиране

Направете тези нови прически: пет прически с вдигнати коси от световните модни подиуми

Прически с вдигнати коси
Прически с вдигнати коси от световните модни подиуми 2011 г.
© Getty Images

Показаните на подиума тенденции обещават много нови прически. Независимо дали повдигат, топират или защипват с фуркети косите си, за дългокосите жени се очертават вълнуващи моменти с техния стайлинг това лято. Избрали сме петте най-красиви прически с вдигнати коси и ще ви покажем стъпка по стъпка как да ги направите и носите у дома.

  • Носите ли косата си с дължина до раменете? Ако е така, вашето мото за идващото лято ще е „Дължина и творчество!”. От този ден нататък нямате извинение за скучни, безжизнени прически. Пътят за това ни показаха дизайнерите.

    За сезон пролет/лято на 2011 г. техните модели показаха много нови прически с вдигнати коси по международните подиуми. Наблюдавайте и се наслаждавайте на множеството шедьоври от сплетени, повдигнати, вързани на кок и топирани коси. Особено класическите прически с нисък кок бяха харесани от всички. Може да се видят всички видове нисък кок. Линията Албино в Милано залага на високия кок, докато Нина Ричи предпочита обикновените ниски кокове. Гучи представя нисък кок от усукани плитки, а Оскар де ла Рента и Вера Уонг създават кокове или ниски кокове с много обем. Със сигурност може да откриете всички стилове нисък кок.

    Има и сложни ниски кокове, като големите вълни, представени от Александър Маккуин, както и ежедневният „небрежен” вид, който е характерен за Проенца Шулер или Филип Лим. Възможностите за стайлинг са толкова различни, колкото и прическите, някои от тях са лъскави и с много гел, някои са класически елегантни с ясни линии, докато други стилове изглеждат весели и закачливи, ежедневни или бляскави.