Schwarzkopf Professional
Стилизиране

Перфектно направени: Вечерни прически за къса коса

Вечерни прически за къса коса
Вечерни прически за къса коса: Ашли Симпсън, Дженифър Гудуин и Пинк носят бляскави обеци, за допълване на визията.
© WireImage (2) / FilmMagic

Късата коса винаги изглежда по един и същ начин. Сериозно, разглеждали ли сте новите къси прически напоследък? Креативните вечерни прически превърнаха късата коса в бляскава визия, привличаща вниманието. Визията е подходяща за (почти) всеки повод.

  • Туиги популяризира прическата през 1960 г. Нейната прическа пикси (късо подстригване) започна революция в прическите в момент, когато не само косата, но и полите ставаха все по-къси. Смелите жени започнаха да носят къси прически и до ден днешен късата коса е много популярна. Звезди като Кери Мълиган със сигурност доказват това твърдение. Освен много точното подстригване, много късата коса изисква от притежателя си да е много уверен, за да се реши на съвсем късата модна прическа. Отплатата е многостранна прическа, с много възможности за бляскава проява на личен стил при вечерните излизания.

  • Стилизиране на къса прическа за вечерта

    Независимо дали използвате гел за лъскава, сресана назад прическа или оставяте дълъг бретон да пада на лицето ви за скосена визия, всяка къса прическа лесно може да се превърне в бляскав израз на стил за вечерта. Не забравяйте, че за вечерта е подходяща и рошава пикси (късо подстригване) прическа. Тя ще представлява привлекателен контраст на вечерната рокля. Големите красиви орнаменти за ушите изглеждат още по-впечатляващи, носени от жени със стилна къса коса.

  • Галерия: Звездите със своите къси вечерни прически