Schwarzkopf Professional
Стилизиране

Нашият наръчник за прически – вашето грандиозно представяне

Наръчник за прически за вашето грандиозно представяне
Много ръце зад сцената създават най-новите прически. Не всеки може да разчита на толкова помощ! Няма значение! Нашите наръчници за прически изискват само две ръце.
© AFP / Getty Images
Наистина е неприятно! Ето ги, най-невероятните прически по модните подиуми и червените килими, но тяхното краткотрайно представяне затруднява пресъздаването на прическите. Ние ще сложим край на този проблем и ще ви покажем селекция от най-актуалните прически. Сега можете да създадете прическата на вашите мечти. Просто следвайте нашите указания стъпка по стъпка.
 • Бретони
  © Getty Images

  Бретони – те част ли са от вашия стил?

  Където и да погледнете, звездите, моделите и вашите приятели носят бретони. Бихме искали да ви предложим шест модни прически с бретони, заедно със съвети за това как да ги оформите. >> Прочетете повече ...

 • Къса коса и момчешка подстрижка

  Ако не рискувате, няма как да спечелите! Имаме няколко указания за оформяне и подстригване преди да подстрижете косата си късо. Нашите снимки на състоянието преди и след ще ви покажат кои са водещите тенденции в момчешките подстрижки. >> Прочетете повече ...

 • Спомняте ли си очарователната пикси /късо подстригване/ прическа на Кери Мълигън или ангелските къдрици на прическата с вдигната коса на друга звезда? Колко често сте си казвали, че трябва да пресъздадете тези перфектни прически и след това сте се отказвали неудовлетворени? Тази прическа в огледалото вкъщи често заблуждава нашето въображение. Къде трябва да отиде този кичур коса - нагоре и тук отгоре или под пластовете тук? Добре, както и да е косата никога не стои правилно! Единственият резултат е хаос в косата и раздразнение, но вече не!

 • Пред вас се разкриват по-успешни хоризонти. Schwarzkopf има щастието да ви представи наръчници, за да направите най-добрите прически на днешните звезди и модели. Нашите наръчници включват най-елегантните прически с вдигната коса, най-впечатляващите къси прически и момчешки подстрижки, всичко за изпитаните и истински класически прически. Ще ви покажем снимки на модели и звезди във всяка категория. Просто щракнете върху всички изображения и изберете най-добрата прическа за вас. Ще ви покажем как е направена. Наръчниците показват лесни начини за създаване на прическите, без превзетите разговори в магазина.

 • Прически с вдигната коса

  Прически с вдигната коса, които можете да оформите

  Навити, тупирани или вдигнати нагоре – новите летни прически са представени в много варианти. Следвайте съветите в нашите наръчници, за да създадете петте най-красиви прически с вдигната коса. >> Прочетете повече ...

 • Класически прически

  Вечно предпочитани класически прически

  Някои вечни подстрижки и прически са винаги на мода. Те привличат със своята красота и близост. Ще ви покажем как можете да пресъздадете традиционните прически, които са предпочитани от всички. >> Прочетете повече ...

 • Това ви дава богат избор! Сигурни ли сте, че искате да пресъздадете най-новите прически от модния подиум или бихте желали да опитате една от нашите вечни класически прическа, които ще осигурят силен личен ефект и привлекателност?

  Конската опашка вече е заела подходящото място сред класическите прически и вече не се счита за бързо и небрежно решение за дните, когато косата ви не е във форма. Опашките се харесват, защото те се оформят лесно и бързо. Най-хубавото в конските опашки е тяхната многообразност, прическата на практика може да се адаптира за всяка дреха и за всеки случай. Харесвате ли гладката визия на Гуинет Полтроу или по-скоро сте поразени от вариантите с разпилени коси на моделите на пролетното ревю за 2011 г. на Проенца Шулер. Има прическа с конска опашка за всеки стил!