Schwarzkopf Professional
Терапия за косата

Прически, с които изглеждате толкова млади, колкото се чувствате

Подмладяващи прически
Rose Byrne е крачка напред в играта. След няколко години, това каре с плътен бретон ще кара хората да забравят за възрастта й.
© Getty Images

Някои хора изглеждат по-млади отколкото са по природа, докато други работят върху създаването на най-доброто такова впечатление. Косата и прическите играят основна роля за външния ни вид и за това на каква възраст ни възприемат околните. Имаме някои предложения за прически и стилизиране за вас в случай, че сте прекрачили прага на това да приемете няколко бръчки. В това видео, Armin Morbach описва една от най-популярните прически за по-младежки външен вид.

 • Има повече подмладяващи прически отколкото очаквате. Някои от тези стилове са много популярни класики за млади и стари. На път сте да откриете тайната на това как да използвате прическата ви, за да изглеждате по-млади от годините си.

 • Как да премахнете няколко години със стил

  Дръзка, свежа, млада, нежна и весела са все качества на младежките прически. Свежите или дръзки къси прически могат, следователно, да придадат младежка жизненост на външния вид на зрелите жени. Интересно отрязаните къси коси създават впечатление за увереност и сила.

  Натуралният привкус също е отличителна черта на младежките прически. Асиметрично отрязаните бретони изглеждат нежно и могат и да покрият някои бръчки. Леките вълни (например beach waves) омекотяват изражението на лицето и следователно са добър избор за зрелите жени. Коковете и опашките изглеждат по-добре, когато са оформени небрежно с кичури, оставени да падат пред лицето или отстрани. Дългата коса служи особено добре за прикриване на бръчки. Но и средно дългата коса и дори по-късите карета могат да изпълняват същата роля, както и да изглеждат закачливо. Етажираните прически придават раздвиженост и обем за особено жизнен вид. Небрежно оформените плитки омекотяват външния вид и добавят чаровни младежки детайли към прическата.

  Най-добре подмладяващите цветове на косата са едновременно свежи и топли. Медните тонове са добър пример, както и други топли кафяви нюанси (като мока). Цветът на лицето изглежда по-свеж в комбинация с тези меки, но живи цветове на косата. Ако не сте сигурни за правилния избор за цвят на косата, консултация с професионалист на Schwarzkopf може да ви помогне да направите най-добрия избор още първия път.

  Опашките са на мода в момента. Отново навлязлата разресаната опашка създава изключително младежки външен вид. В своето видео, експертът на Schwarzkopf Armin Morbach описва как да оформите опашката си така, че да ви стои възможно най-добре.

  Може би ще намерите новата си прическа в нашата галерия. Звездите демонстрират разнообразни подмладяващи стилове, от етажирани прически до небрежно оформени кокове.

 • Видео: как да оформим разресана опашка

 • Галерия: звездите представят подмладяващи прически

  Подмладяващи прически: нежният път по средата

  © Getty Images  

  Подмладяващи прически: нежният път по средата

  Нежна отвсякъде: път по средата, дълга коса отпред, отметната встрани, и меки вълни. Heidi Klum знае как да изглежда млада и красива.

  Подмладяващи прически: кокът

  © Getty Images  

  Подмладяващи прически: кокът

  Естественият стил придава младежки вид. И след 30 години, Dianna Agron все още ще изглежда привлекателно с този небрежен кок със средно дълги кичури отпред, закачливо заметнати встрани.

  Подмладяващи прически: момчешката прическа

  © Getty Images  

  Подмладяващи прически: момчешката прическа

  Усъвършенстването идва с практика: много зрели жени отрязват късо косата си, защото това изразява дръзка увереност. Michelle Williams демонстрира колко по-млада може да изглежда дори една млада жена с тази закачлива прическа.

  Подмладяващи прически: плитки

  © Getty Images  

  Подмладяващи прически: плитки

  Kristin Cavallari изглежда като младо момиче с нейната плитка тип рибена кост, която се спуска пред едното рамо, и разрошените кичури, падащи пред лицето й.

  Подмладяващи прически: медночервена коса

  © Getty Images  

  Подмладяващи прически: медночервена коса

  Цвета на косата на Karen Elson не трябва да остава незабелязан. Медния цвят на косата добавя младежки привкус към вида й, с който ще изглежда добре и на 50 годишна възраст.