Schwarzkopf Professional
Цвят на косата

Кестенявата коса: шоколад и нуга

Все повече и повече звезди показват истинската си тъмна коса, а не се появяват с изкуствена руса коса. Не е чудно, кестенява коса е красива. Ние ще разкрием новите тенденции в цветовете за кестенявата коса и ще ви покажем какъв тип грижи придават много блясък на кестенявата коса. Нашите консултанти по цветовете ви гарантират, че ще намерите тона, който е най-подходящ за вас.

 • Грим за жени с кестенява коса

  Перфектен грим за жени с кестенява коса

  Кестенявото е изключително изразителен цвят на косата, но знаете ли какъв грим подхожда на кестенявата ви коса? Подходящ избор ли са тъмните и наситените цветове или трябва да използвате по-незабележим грим? Ще ви покажем как брюнетките могат да удвоят своята красота и блясък.

  Прочетете!
 • Оцветяване на кестенявата коса

  Цвят за кестенявата ви коса

  Много може да се каже в полза на избора на кестенява коса. Но кой метод е правилният за косата ви, лосион оцветител, интензивно тониране или просто боядисване?

  Цвят за кестенявата ви коса
 • Кестенява коса

  Кестенява коса – Естествено!

  Не много отдавна, Камерън Диас боядиса косата си кестенява и всички осъзнаха, че кестенява коса не е за всеки. Въпреки това, ако косата ви е тъмно руса или естественият цвят на косата ви е близък до кестенявия, можете да разгледате новите оттенъци и цветове.

  Нови тенденции за кестенява коса
 • Грижи за кестенява коса

  Кестенява коса – Обгрижвана както никога досега!

  Независимо дали кестенявият цвят е естествен или изкуствен, специалните грижи правят кестенявата коси дори още по-красива и й придават блясък и лъскавина. Не са нужни много усилия, за да се погрижите за кестенявата коса и да й придадете блясък, и най-вече, по-интензивни цветни ефекти. По-долу ще ви покажем как.

  Грижи за боядисаната кестенява коса
 • Красива богата кестенява коса

  Искате да боядисате косата си кестенява?

  Пенелопе Крус блести с този цвят, Уинона Райдър е с такава коса, а Ан Хатауей е известна с това - всичко това се отнася за страхотната кестенява коса. Кестенявата коса е символ за елегантност, усещане за стил и зрялост. Нашите десет съвета по-долу ще ви помогнат да боядисате правилно косата си кафява и да създадете добро впечатление с кестенявата си коса.

  Вижте правилата тук!