Schwarzkopf Professional
Цвят на косата

Русата коса: злато и пясък

Русата коса също така оцветява и отношението ви към живота. Русото ви прави звезда, където и да отидете. Независимо дали оттенъкът на русата ви коса е карамелен или пепелно рус, вие трябва да се осведомите от експертите за тенденциите в цветовете и грижите за боядисаната коса. В нашата консултация за цветовете ние ще ви помогнем да превърнете русата коса в наистина ярко изображение.

 • Руса коса

  Руса коса

  Русата коса е модерна, независимо дали е бежово руса, с цвят на шампанско или платинено руса. Въпреки това е необходимо да се подбере правилната прическа, за да може красивата руса коса да се превърне в бижу, привличащо погледите. За щастие, има много руси знаменитости, които притежават изключително красиви руси коси и прически, които биха могли да ви вдъхновят.

  Блондинки в центъра на вниманието
 • Плажно руса коса през лятото за всеки

  Плажно руса коса през лятото

  Когато става въпрос за създаване на плажно руса коса, слънцето и солената вода са ненадминати! Уви, едва ли някой прекарва по четири седмици на плажа. За щастие, има и други начини за постигане на гореща лятна визия на косата, а по-долу ние ще споделим най-добрите методи с вас.

  Хванете слънцето в косата си
 • Грим за русокоси

  Грим за русокоси

  Вярно ли е, че блондинките се забавляват повече? Имат ли те предимства пред другите? Не знаем. Знаем, обаче, какви цветове на грима са подходящи за русокосите светли жени.

  Опознайте вашите цветове
 • Русата коса е модна

  Хладно – по-хладно – русо

  Доколкото това зависи от тях, дизайнерите и коафьорите свободно боядисват и изрусяват косите през тази година. Смелите жени със сигурност имат много възможности да експериментират с новите визии.

  Русата коса е модна
 • Рейчъл Макадамс

  Пепелното русо е красиво

  Пепелно русата коса изглежда скромна и консервативна, но тя наистина се отличава със собствен прекрасен чар. Много звезди и модели днес са избрали този отличителен цвят на косата. Дали модерният пепелно рус цвят е подходящ за вас? Ние ще ви помогнем да решите.

  Пепелно русото е последният писък на модата
Предишна
 •  1 |
 •  2