Schwarzkopf Professional
 • Сапунената битка: измиване с шампоан и балсамиране

  Нашата цел е гъста и лъскава коса. За съжаление, такава коса често остава само едно желание. Причината е липсата на грижи или полагането на неправилни грижи. Дългата фина коса се нуждае от друг вид грижа, отколкото ситно къдравата коса. Понякога има твърде малко влага или твърде малко блясък. Ние ще ви кажем как да се грижите и да измивате косата си по правилния начин.

  Измиване с шампоан и балсамиране
 • Горещ въздух: издухване и приглаждане на косата

  Издухването и приглаждането на косата е много просто. Разбира се, ако знаете как да го направите. Бъдете внимателни с косата си, докато я третирате с инструменти, като например сешоар, преси за коса, маши или загряващи се ролки. Също така трябва да защитите косата си, преди да използвате тези средства. Този вид внимателни грижи ще бележат края на сухата, изтощена коса с цъфтящи краища.

  Издухване и приглаждане
 • Програмите за терапия на косата предпазват и се грижат косата ви

  Всичко, от което се нуждаете, е измиването с шампоан и издухването. Това шега ли е? Повечето хора се нуждаят от много повече грижи. Въпреки това, тези грижи трябва да са специално съобразени с косата ви. В противен случай, тънката коса може да увисне, мазната кожа на главата ще доведе до омазнена криза, а афро прическата ще изглежда дива.

  Балсамиране и обгрижване